Usi din sticla

Usi din sticla

Modelul dorit nu se afla printre usile de sticla prezentate? Putem proiecta un model de usa de sticla asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

US01-usa-din-sticla-metalconfex-ro-pitesti-arges-large US02-usa-din-sticla-metalconfex-ro-pitesti-arges-large US04-usa-din-sticla-metalconfex-ro-pitesti-arges-large US03-usa-din-sticla-metalconfex-ro-pitesti-arges-large US05-usa-din-sticla-metalconfex-ro-pitesti-arges-large

Usi din sticla

Uşi glisante din sticla sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete.
Pot fi de mai multe tipuri în funcţie de stil, design şi destinaţie.

Putem enumera uşi glisante din sticla într-un singur canat, cu sau fără foi fixe laterale sau în două canate (uşi glisante duble) la fel cu sau fără foi fixe laterale.
Sunt uşi fiabile, foarte rezistente, însă concepute doar pentru interior sau acolo unde izolaţia termică şi fonică nu este o cerinţă. Rolul lor este de a separa încăperi aducând un design special spaţiilor unde sunt amplasate. Efectul de uimire şi apreciere este garantat, pot fi plusul ce lipseşte dintr-o încăpere.

Confectionam usi din sticla in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii