Rame oglinzi

Modele rame oglinzi

Modelul dorit nu se afla printre ramele de oglinzi prezentate? Putem proiecta un model de rama din fier forjat asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

RO-001 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-002 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-003 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-004 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-005 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-006 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro RO-007 Rama oglinda fier forjat - MetalConfex.ro

Rame oglinzi

Un alt element de design interior il reprezinta rama de oglinda din fier forjat. De ce sa optam pentru rame fabricate din acest material ? Va raspundem noi…Deoarece sunt practice, comode, rezistente, durabile si elegante. Pentru ca sunt la inaltimea asteptarilor dvs.; ofera o buna protectie si sunt un element decorativ deosebit. Va propunem o gama bogata de modele de rame sau va putem crea modelul dorit. Confectionam rame de diferite dimensiuni si forme, precum si modalitatile de prindere a acestora sunt diverse. Oferim preturi rezonabile, o experienta pe masura, profesionalism si va garantam calitatea ramelor noastre. Aceasta este optiunea ideala: decorarea spatiul casei conferindu-i un plus de noblete, o atmosfera unica prin armonizarea arhitecturii peretilor cu un model deosebit de rame.

Confectionam rame din fier forjat in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.