Porti moderne batante

Modele porti batante moderne

Modelul dorit nu se afla printre portile noastre moderne? Putem proiecta un model de poarta moderna batanta, exact asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

PMB02 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB01 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB03 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB06 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB04 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB05 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB07 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB08 Poarta moderna batanta Pitesti - MetalConfex.ro PMB10 Poarta moderna batanta PMB-11 Poarta moderna batanta PMB-12 Poarta moderna batanta PMB-13 Poarta moderna batanta PMB-14 Poarta moderna batanta PMB-15 Poarta moderna batanta PMB-16 Poarta moderna batanta PMB-17 Poarta moderna batanta PMB-18 Poarta moderna batanta PMB-19 Poarta moderna batanta PMB-20 Poarta moderna batanta

Porti moderne batante

Alegerea unei automatizari pentru o poarta batanta cu stalpii grosi este importanta, pentru a va bucura de o durabilitate inalta. Cel mai bine este sa tineti cont de cateva criterii, pentru a face alegerea corecta. Unul dintre aceste criterii consta in greutatea unei foi (CANAT), pentru a putea alege corect motorul.

Aceasta trebuie sa indeplineasca caracteristicile 2X3 metri si 250 kilograme /CANAT, dar si sa corespunza dimensiunilor stalpului.
Dimensiunea stalpilor este extrem de importanta si trebuie sa aveti in considerare distanta un centimetri de la balama pana la marginea stalpului. In functie de valoarea rezultata, veti stabili bratul de automatizare pe care il puteti utiliza.

Asadar, pentru a alege automatizarea portilor batante, va trebuie date despre lungimea portii, care se afla prin masurarea distantei dintre stalpi, alaturi de greutatea portii si tipul stalpului, de care depinde alegerea tipului de motor.

In cazul portii culisante, informatiile de care aveti nevoie sunt lungimea portii si greutatea acesteia. Portile culisante se pot deschide manual, daca este intrerupta furnizarea energiei electrice sau se pot utiliza baterii. Se foloseste o telecomanda pentru actionare. La portile batante actionarea se realizeaza cu o telecomanda, cu un cod, o cheie, controllere gsm sau un buton.

Astazi exista automatizari pentru porti culisante de pana la 600 de kilograme, care dispun de panou de comanda, dispozitiv pentru detectarea obstacolelor sau encoder pentru controlul miscarii. Mai multe detalii va sunt oferite aici despre avantajele sistemelor de automatizari pentru porti culisante.

Atat in cazul portii batante, cat si al celei culisante, un criteriu important de selectie este reprezentat de ciclul de lucru. Acesta se refera la numarul de deschideri pe o anumita perioada de timp. Astfel, in cazul unei automatizari cu folosire rezidentiala, vor exista pana la 10 deschideri pe zi, motiv pentru care ciclul de lucru este unul obisnuit de 35%. Daca automatizarea este pentru uz intens, se va opta pentru una corespunzatoare unui ciclu cuprins intre 65-80% sau permanent, de 100%.

Portile automatizate batante sau culisante sunt extrem de avantajoase, iar astazi automatizarile se pot deschide cu telefonul mobil. Utilizatorii pot alege sistemele in functie de tipul usii, dimensiunea si greutatea acesteia. Atunci cand veti consulta un specialist, va poate sfatui cu privire la care este cea mai buna si mai avantajoasa optiune pentru dumneavoastra.

Un sistem de automatizare este util atat in cazul portii, cat si al usii de la garaj.

Confectionam porti batante in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.