Pereti din sticla

Pereti din sticla

Modelul dorit nu se afla printre peretii din sticla prezentati? Putem proiecta un model de perete de sticla asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

PS06 - Perete din sticla - MetalConfex.ro PS05- Perete din sticla - MetalConfex.ro PS04 - Perete din sticla - MetalConfex.ro PS03 - Perete din sticla - MetalConfex.ro PS02 - Perete din sticla - MetalConfex.ro PS01- Perete din sticla - MetalConfex.ro PS07 - Perete din sticla - MetalConfex.ro PS08- Perete din sticla - MetalConfex.ro PS09- Perete din sticla - MetalConfex.ro PS10- Perete din sticla - MetalConfex.ro PS11- Perete din sticla - MetalConfex.ro

Pereti din sticla

Pereti din sticla despartitori cu usi glisante sau batante pentru interior si exterior la un pret corect. Partitii din sticla securizata cu sisteme de prindere din inox ce ofera o rezistenta foarte mare dar si posibilitatea de se adapta oricarui spatiu. Ideale orinde: in case, birouri, hoteluri, pensinui si alte spatii ce necesita o amenejare de exceptie. Livram in toata Romania atat la comanda cat si standard.

Peretii din sticla permit luminii naturale sa patrunda in interior, asigurand in acelasi timp, pe langa transparenta, solutii flexibile de delimitare a spatilui. Un birou sau un loc de luat masa pot fi integrate oricand intr-un spatiu larg deschis printr-un perete din sticla fix ( cu sau fara usa de acces) sau chiar printr-un perete mobil din sticla, ce poate fi utilizat doar in caz de nevoie.

Confectionam pereti din sticla in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.