Perdea din cablu cu inox vertical

Modele de perdea cablu inox vertical

Modelul dorit nu se afla printre perdelele din cablu cu inox vertical? Putem proiecta un model de perdea din cablu cu inox vertical, exact asa cum doriti. Pentru o oferta personalizata de perdele din cablu cu inox vertical va rugam, sa ne contactati.

PCI-1 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-2 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-3 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-4 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-5 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-6 Perdea din cablu cu inox verical PCI-7 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-8 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-9 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-10 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-11 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-12 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-13 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-14 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-15 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-16 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-17 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-18 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-19 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-20 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-21 Perdea din cablu cu inox vertical PCI-22 Perdea din cablu cu inox vertical

Inovatoarele cabluri din otel inoxidabil ofera posibilitati nebanuite in proiectarea incaperiilor, caselor sau a fatadelor.

In viata de zi cu zi cablurile din otel sunt folosite in diferite scopuri, dar fara a ne atrage atentia asupra lor intrun mod anume. Dar la ridicari, sustineri sau tractari cablurile din otel sunt de mare folos. In domeniul constructiilor la ridicarea cu macarale sau la ascensoare, fara cabluri lucrurile ar deveni mai complicate.

Aproape toate podurile imense din lume sant sustinute cu astfel de cabluri puternice sau acoperisurile stadioanelor renumite (de exemplu: Allianz-Arena München) si alte componente mari din constructii sant ancorate in acest fel.

Perdea din cablu cu inox vertical MetalConfex.ro

Dar sunt unele domenii unde cablurile din inox sunt folosite ca obiecte de design. Posibilitatile diferite pentru a utiliza aceasta piese delicate din otel ofera multe avantaje in arhitectura. Aceste cabluri ofera arhitectului multe posibilitati in proiectare – de aici si numele de “cabluri arhitecturale”.

La proiectarea unei inverziri de fatada trebuie luata in considerare si rezistenta structurii. Influenta greutatiilor, ca greutatea proprie a plantei, zapada, gheata, apa, forta vantului apasa pe structura, de aceea o structura din cabluri din inox sunt mult mai sigure si rezistente la intemperii.

Aproape toate plantele cataratoare necesita lujeri sau structuri de catarare care trebuiesc montate si fixate pe fatada. Aduceti natura in jurul casei dvs.! Fatade ecologizate si curti interioare inverzite sunt romantice, ofera multor vietati spatiu adecvat de trait si au pe deasupra un fler unic. Ele fac din fatade triste din beton un centru de atentie si prin producerea de oxigen ajuta la imbunatatirea climei orasului. Este posibilitatea de a aduce o bucatica de natura in orasul tot mai poluat si totodata sa va simtiti bine in propria casa!

Cablurile arhitecturale sunt utilizate multilateral, cum ar fi amenajari exterioare, balustrade, amenajari interioare, ecologizarea fatadelor, magazine, expozitii, muzee, fatade din sticla, rafturi, iluminat sau compartimentarea incaperilor.
Mai multe produse din inox puteti gasi pe cataloginox.ro