Inox

Balustrade inox Balustrade inox cu sticla Balustrade inox cu lemn
Balustrade inox cu cablu Perdea din cablu cu inox vertical

 

 

MetalConfex acorda o atentie deosebita clientilor si nevoilor acestora. Astfel echipa de designeri si ingineri lucreaza zilnic pentru conceperea de noi produse pentru gama balustrade inox de exterior sau interior care sa imbine in mod ideal nevoia de frumos cu utilitatea si siguranta. Apeleaza la specialistii nostri in materie de balustrade inox pentru a fi sigur ca obtineti cea mai buna oferta din Pitesti pentru produsul dorit din gama balustrade inox .

Celor care doresc sa realizeze lucrarea in regim propriu le punem la dispozitie toata gama de accesorii din inox si sticla pentru a realiza balustrada de inox dorita, la sediul nostru din Pitesti sau online pe: cataloginox.ro sau catalogfierforjat.ro. Optati acum pentru produsele noastre de tip balustrada inox in Pitesti si nu veti regreta alegerea facuta!

Prin combinarea materialelor precum inox, sticla, lemn si fier forjat, MetalConfex reuseste sa vina in intampinarea clientilor sai cu produse usor de asamblat si care se potrivesc cu usurinta in mediul in care sunt instalate. Alegeti acum din lista noastra de produse de tip balustrade inox in Pitesti si veti fi pe deplin multumit de alegerea facuta!

Profesionistii nostri va ofera consultanta in alegerea modelului potrivit pentru produse din gama balustrade inox Pitesti.Va punem la dispozitie intregul portofoliu de balustrade inox executate in Pitesti cat si cataloage de specialitate de la producatori de renume pentru orice produse din oferta noastra de balustrade inox interior.

Iar ca ultim aspect, balustradele din inox se instaleaza usor si se intretin usor. Nu trebuie vopsite si nu trebuie sterse toata ziua in comparatie cu lemnul sau cu sticla. Ai nevoie doar de o carpa uscata si luciul balustradelor este din nou ca la inceput.

Moderne, estetice, elegante, rafinate, balustradele din inox sunt exact ce ai nevoie pentru o locuinta amenajata dupa ultimul racnet in materie de moda.

Pentru mai multe detalii referitoare la balustrade inox Pitesti contactati-ne fara ezitare completand formularul de contact sau folosind datele de mai jos:

Metalconfex.ro
Adresa: Strada Tabacariei, nr.4, Pitesti
Telefon: 0755.098.098
Email: metalconfex@gmail.com | contact@metalconfex.ro