Decoratiuni interioare din fier forjat

Robust, rafinat si rezistent, fierul forjat are numeroase atuuri pentru decoratiunile de interior. Mobilele din fier forjat sunt atemporale si se adaptateaza tuturor stilurilor.
Fie că vrei un interior romantic, clasic, retro sau tradițional, mobilierul și decorațiunile din fier forjat se potrivesc de minune.decoratiuni interioare fier forjat

 

Fierul forjat este un material foarte prizat pentru decorarea casei, chiar dacă este utilizat mai des pentru mobilierul de grădină.
Decoratiuni interioare din fier forjat: accesorii pentru dormitor
Fierul forjat se potrivește la fel de bine în sufragerie, și în dormitor. Există o mulțime de modele de paturi din fier forjat – pat cu baldachin, pat cu căpătâi din fier forjat – , comode din fier forjat cu rafturi de sticlă, oglinzi în rame de fier forjat… toate acestea sunt menite să dea un aer special camerei în care te culci. Dantelăria specifică în metal dă un aer liniștitor, așezat, și invită la visare. O lampă de căpătâi cu picior din fier forjat sau un lampadar din același material pot completa frumos tabloul.

desgin modern cu fier forjat
Decoratiuni interioare din fier forjat: obiecte pentru sufragerie
Fierul forjat dă un aer elegant sufrageriei. Culoarea sa neagră poate contrasta plăcut cu tapițeria albă a mobilelor sau cu albul pereților și tavanului. Poți alege draperii sau perdele în alb și negru, ca element unificator. În living, poți folosi măsuțe joase cu blat din sticlă și structură din fier forjat, sau canapele de tip banchetă, din același material. Pe pereți, sfeșnicele din fier forjat sau suporții din fier forjat pentru aplice vor da un aer elegant – la fel și un lampadar din același material.