Decoratiuni gradina fier forjat

Modele decoratiuni gradina

Modelul dorit nu se afla printre decoratiunile de gradina prezentate? Putem proiecta un obiect decorativ din fier forjat asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

S00-scaun din fier forjat S1 Scaun din fier S02-scaun din fier forjat S3 Scaun din fier S4 Scaun din fier S5 Scaun din fier S6 Scaun din fier S7 Scaun din fier S8 Scaun din fier S09Scaun din fier S10 Scaun din fier S11 Scaun din fier M01-masa din fier forjat M02-masa din fier forjat M03-masa din fier forjat M04-masa din fier forjat M05-masa din fier forjat B01-banca din fier forjat B02-banca din fier forjat B03-banca din fier forjat B04-banca din fier forjat B05 - Banca din fier forjat F01-foisor din fier forjat F02-foisor din fier forjat F03-foisor din fier forjat F04-foisor din fier forjat

Decoratiuni gradina din fier forjat

Elementele din fier forjat realizate in linii simple sau mai complicate sunt foarte rezistente in timp. De aceea, fierul forjat este cel care poate schimba atmosfera si designul casei sau gradinii dumneavoastra.

Indiferent ce fel de casa aveti: rustica,moderna,romantica,fierul forjat este elementul care va va infrumuseta locuinta deoarece el se incadreaza perfect in orice ambianta.

Confectionam porti din fier forjat in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.