Cutii postale

Modele cutii postale fier forjat

Modelul dorit nu se afla printre cutiile postale prezentate? Putem proiecta un model de cutie postala din fier forjat asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

CP03-Cutie postala fier forjat culoare alba CP02-Cutie postala fier forjat culoare rosie CP01-Cutie postala fier forjat culoare neagra

Cutii postale din fier forjat

In prezent, fierul forjat este tratat prin procedee chimice pentru a preveni aparitia ruginei. Bineinteles, perioada de utilizare a acestor produse variaza in functie de modalitatea de ingrijire si de vopsire. Astfel, daca decoratiunile noastre exterioaregarduri de fier forjat, porti de fier forjat, balcon din fier forjat, cutii postale din fier forjat – sunt acoperite cu un strat protector si rezistent ne vom bucura de o durabilitate a acestuia in timp. In privinta aspectului, ornamentele realizate din fier forjat confera un design placut si mereu la moda care se deosebeste prin armonia formei, prin imbinarea eleganta a elementelor, printr-o sobrietate plina de gust. Spre deosebire de celelalte tipuri de materiale, ornamentele si obiectele fabricate din fier forjat necesita o intretinere aparte. Toate aceste argumente ne-au convis ca fierul forjat are o valoare incontestabila iar lucrarile realizate din fier forjat au o frumusete aparte. Astfel, societatea noastra va pune la dispozitie o diversitate de modele de lucrari cu elemente de fier forjat.

Confectionam cutii postale din fier forjat in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.