Copertine sticla

Modele copertine din sticla

Modelul dorit nu se afla printre copertinele noastre? Putem proiecta un model de copertina din sticla, exact asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

CS-01 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-02 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-03 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-04 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-05 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-06 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-07 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-08 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-09 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-10 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-11 Copertina din sticla - MetalConfex.ro CS-12 Copertina din sticla - MetalConfex.ro

Copertine sticla

Copertinele din sticla sunt concepute pentru a proteja intrările în diverse locaţii de ploaie şi ninsoare. Pentru a nu obtura pătrunderea luminii solare, copertinele din sticla se execută din geam transparent. Se montează, în majoritatea cazurilor, cu piese din inox sau tiranţi din cablu de inox.
Copertinele din sticla sunt executate din sticlă securizată şi laminată pentru a oferi siguranţă totală oricând. Copertinele din sticla fiind amplasate întotdeauna deasupra capului trecătorului, riscul de a se sparge şi de a accidenta pe cineva trebuie eliminat în totalitate. Din acest motiv se poate spune că, copertina din sticla, este un produs de lux, dacă punem la socoteală şi componentele din inox ce trebuie să reziste la coroziune.

Confectionam copertine din sticla in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.