Copertine fier forjat

Modele copertine din fier forjat

Modelul dorit nu se afla printre copertinele prezentate? Putem proiecta un model de copertina din fier forjat asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

C01-copertina fier forjat C02-copertina fier forjat C03-copertina fier forjat C04-copertina fier forjat C05-copertina fier forjat C06-copertina fier forjat C07-copertina fier forjat C08-copertina fier forjat C09-copertina fier forjat C10-copertina fier forjat C11-copertina fier forjat C12-copertina fier forjat

Copertine fier forjat

Pe langa functionalitate copertinele din fier forjat adauga un plus de frumusete si eleganta intrarilor deasupra carora sunt amplasate. Consolele de sprijin ce pot include o gama variata de elemente din fier forjat sunt robuste si bine ancorate. Structura metalica de sustinere a materialului de acoperire, in special policarbonat celular de diverse grosimi si culori, poate ingloba si ea elemente forjate.

Modelele de copertine executate de firma noastra pot fi comandate intr-o gama larga de forme si dimensiuni, astfel incat designul lor, modern sau traditional, sa se incadreze in ansamblul arhitectural al cladirii.
Despre avantajele fierului forjat putem enumera multe aspecte. In primul rand, piesele din fier forjat. ruginesc mult mai greu, ceea ce il face sa fie apreciat de cumparator. Nu in zadar, fierul forjat este catalogat ca cel mai bun material utilizat pentru diverse decoratiuni exterioare. Cele trei caracteristici ale obiectelor realiazte din fier forjat sunt bineinteles modalitatea de ingrijire, perioada de utilizare si aspectul. Prin urmare, modalitatea de ingrijire a obiectelor realizate din fier forjat devine o adevarata placere. De ce ? Raspunsul este simplu : praful poate fi indepartat foarte usor folosind doar apa si sapun. Pe suprafetele unde apare rugina e suficient sa folosim hartie abraziva pentru a capata un aspect lucios si curat.

Obiectivul nostru de activitate este arta fierului forjat, adica fabricam diverse sructuri si ornamente din fier forjat. Oferim o gama bogata de lucrari din fier forjat pentru interioare si exterioare – balustrada de scara, copertine fier forjat, garduri si porti de fier forjat, copertine din fier forjat, grilaje din fier forjat, etc. O dovada a calitatii serviciilor noastre o constituie portofoliul nostru de clienti multumiti de raportul calitate-pret si de lucrarile noatre originale. Va venim in ajutor cu servicii complete : consultanta in privinta alegerii unei lucrari care sa va fie pe placul dvs, masuratoare pentru stabilirea dimensiunilor obiectului dorit, executie si vopsirea modelului ales, precum si montajul la domiciliul dvs.

Confectionam copertine din fier forjat in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii