Cabine de dus din sticla

Cabine de dus din sticla

Modelul dorit nu se afla printre cabinele de dus din sticla prezentate? Putem proiecta un model de cabina de dus din sticla, exact asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

CDS-01 Cabina de dus din sticla - MetalConfex.ro CDS-01 Cabina de dus din sticla - MetalConfex.ro CDS-01 Cabina de dus din sticla - MetalConfex.ro CDS-02 Cabina de dus din sticla - MetalConfex.ro CDS-03 Cabina de dus din sticla - MetalConfex.ro

Cabine de dus din sticla

Cabina de duș din sticla este o instalație sanitară formată din pereți de sticla, uși glisante și un tub prevăzut cu un capăt prin care curg mai multe jeturi de apă, în care se face duș. Dușul este folosit pentru îmbăieri rapide și relaxante.

Noile tendinte in materie de redecorare a baii incep sa excluda din ce in ce mai mult cada. Aceasta este inlocuita de cabine de dus moderne confectionate din sticla din podea pana in tavan.
La designul cat mai extravagant se adauga diferite functii pentru a ii ajuta pe proprietari sa se relaxeze.
Noile modele au integrate facilitati ce va ajuta sa va creati propriul SPA la voi acasa fara sa mai fie nevoie sa mergeti la centrele specializate.

Confectionam cabine de dus din sticla in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii