Balustrade din lemn si sticla

Modele balustrade din lemn si sticla

Modelul dorit nu se afla printre balustradele noastre? Putem proiecta un model de balustrada din lemn si sticla, exact asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

BLS-03 Balustrada din sticla cu lemn BLS-09 Balustrada din sticla cu lemn BLS-04 Balustrada din sticla cu lemn BLS-08 Balustrada din sticla cu lemn BLS-05 Balustrada din sticla cu lemn BLS-07 Balustrada din sticla cu lemn BLS-10Balustrada din sticla cu lemn BLS-01 Balustrada din sticla cu lemn BLS-11 Balustrada din sticla cu lemn BLS-12 Balustrada din sticla cu lemn BLS-02 Balustrada din sticla cu lemn BLS-02-2 Balustrada din sticla cu lemn BLS15 Balustrada din sticla cu lemn

Balustrade din lemn si sticla

Balustradele sunt elementul cheie al scărilor pentru că ele ne ajută la urcarea şi la coborârea acestora, oferind şi un plus de design. În funcţie de locaţie, structură şi buget balustradele pot fi de la cele mai simple la cele mai sofisticate şi extravagante.

Având în vedere că sticla se armonizeaza foarte bine cu oţelul, inoxul şi cu lemnul, noi o recomandăm oriunde avem scări care impun existenţa balustradelor. Astfel scara şi întregul ambient unde este amplasată aceasta capătă o notă de modernism şi de eleganţă, întotdeauna beneficiarul având de câştigat.

Balustradele ar trebui să fie executate din sticlă securizată şi laminată pentru a oferi siguranţă totală oricând şi oriunde. Dacă balustradele sunt montate în profile pe tot perimetrul lor, atunci se foloseşte geamul duplex deoarece costurile sunt mai reduse, nu trebuie şlefuite pe perimetru şi nu trebuie date găuri pentru fixare.

Balustradele au peste tot simbolistica lor şi un rol bine definit. Puteţi foarte uşor folosi balustradele de sticlă în toate locaţiile.

Confectionam balustrade din sticla si lemn in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii.