Balcoane fier forjat

Modele balcoane fier forjat

Modelul dorit nu se afla printre balcoanele prezentate? Putem proiecta un model de balcone fier forjat asa cum va doriti. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

B036-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B035-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B034-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B072-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B076-6-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B074-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B063-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B064-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B010-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B06-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B005-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B04-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B03-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B03-2-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B03-3-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B011-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B026-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B013-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B08-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B028-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B031-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B032-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B030-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B023-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B027-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B025-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B021-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B018-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B017-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B024-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B029-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B019-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B020-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B016-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B012-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B09-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B07-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B02-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B01-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B35-Balcon din fier forjat MetalConfex.ro B088 Balustrada din fier forjat - Metalconfex.ro B088-2 Balustrada din fier forjat - Metalconfex.ro Balcon din fier forjat B088 - MetalConfex.ro Balcon din fier forjat B088-2 - MetalConfex.ro Balcon din fier forjat B088-3 - MetalConfex.ro

Balcoane fier forjat

Atunci cand este folosit intr-un decor corespunzator, fierul forjat poate fi un accent de eleganta, dar si de originalitatea, datorita numeroaselor variante in care este confectionat. Un balcon din fier forjat te poarta cu gandul la case cu interioare stilate, pline de viata, jucause si rafinate, in acelasi timp.

Balconul din fier forjat schimba complet aspectul casei dandu-i un aer boem. Simplitatea este aproape intotdeauna cuceritoare, iar modelul de balcon din fier forjat intareste aceasta idee. Liniile drepte se imbina perfect cu modelul central, care fura imediat privirile. La polul opus, exista si varianta unui balcon din fier forjat cu un model foarte complex si elegant. Daca vrei un balcon din fier forjat, nu trebuie neaparat sa alegi un model clasic, fie el simplu sau foarte detaliat.

Un balcon simplu, din fier forjat, primeste un adaos reusit: un felinar din fier forjat. Acest decor ne transporta parca inapoi in anii ’20, timpuri in care dinamismul se imbina cu eleganta jucausa si cu nonconformismul.

Balcoanele din fier forjat sunt optiunea ideala pentru o persoana romantica, nostalgica si boema, care tinde catre designuri rafinate si, in acelasi timp, simple si pline de originalitate.

Confectionam porti din fier forjat in Pitesti si judetul Arges, cat si in restul tarii